Keep calm and hire a party planner - part 1. | Happybirthday

A zsúrszervezés stresszes dolog. A gyerekek hangosak, felfordulást és koszt csinálnak. Rendet rakni utánuk pedig úgy érezzük, hogy évekbe telik.

Ezért, amikor szervezel és lebonyolítasz egy gyerekzsúrt (amit a megelőző hetekben éjszakába nyúlóan tervezel), úgy érezheted, hogy kicsit kezdesz megbolondulni/kezded elveszíteni a józaneszedet.

Szülőként azt szeretnénk, hogy a gyerekeink mindig különlegesnek érezzék magukat, és hogy tudják, szeretjük őket, nem számít hány évesek. Semmi sem fogható ahhoz, amikor látjuk a mosolyt és izgalmat az arcukon, amikor igazán boldogok.

Ez az egyik fő oka annak, hogy a szülők miért költenek olyan sokat a gyerekeik zsúrjára.

És akkor még nem beszéltünk a rengeteg időről, amit a szülő a zsúr szervezésével tölt, ami ha szülő vagy, akkor elfoglalt vagy, és az idő pénz.

#aintnobodygottimeforthat

 

Ez az egyik legnehezebb része egy gyerekzsúr szervezésének…. hogy a szülő időt találjon erre.

A tervezéstől a bevásárlásig, a dekoráláson át…valljuk be – ezt a rengeteg időt másra is tudnánk fordítani.

Amikor megbízol egy zsúrszervezőt, elmondod, hogy mit szeretnél, és ők gondoskodnak mindenről. Olyan mintha meglengetnénk egy varázspálcát, és hirtelen minden elkészül egy varázsütésre.

Ez időt spórol neked, amit a családdal tölthetsz, egyéb dolgokkal foglalkozz vagy akár elszökj manikűr/pedikűrbe, hogy fantasztikusan nézz ki a nagy napon.

A zsúrszervezők a dekoráció minden apró részletére gondolnak, arra is, ami neked eszedbe sem jutott. Plusz egy szuper témára, játékokra, édességekre, ami lenyűgözi majd a gyereked barátait és szülőket is. Tudják, hogyan rendezzék át a szobát, a bútorokat, hogy minél több hely legyen a játékokra, hova legjobb tenni az enni és innivalókat, felállítani az ajándékoknak az asztalt.

Ez a profizmus és minden részletre kiterjedő odafigyelés teszi fantasztikussá a zsúrt (ami téged is jó színben tüntet fel)