Keep calm and hire a party planner - Part 2. | Happybirthday

Melyik forgatókönyv hangzik jobban:

A zsúr napján rohangálsz össze-vissza, megveszed az utolsó hiányzó dolgokat, mielőtt elmész a tortáért a cukrászdába. Aztán hazaérsz, át kell rendezned a bútorokat, plusz székeket kitenni, feldíszíteni a főasztalt, sütit sütni, kikészíteni a rágcsálnivalókat, zenét keresni, felhívni a legjobb barátnődet és könyörögni neki, hogy hozzon még egy zacskó jeget, amit elfelejtettél, készülj el, készítsd el a gyerekedet, mosolyogj, és játsszd el a boldog házigazdát, amikor megszólal a csengő, és leplezd a többi szülő előtt, hogy mennyire kivannak az idegeid…

VAGY PEDIG

Vedd fel a telefont, amikor a zsúrszervező telefonál, hogy elmondja, már úton van, és hozzon e még vmt neked. Amikor megérkezik, kinyitod az ajtót (már szépen felöltözve), megnyugodva, hogy egy szakembert látsz, aki nyugodt, összeszedett. Mosolyog, átadja a pazar tortát, javasolja, hogy lazíts, igyál egy kávét (vagy bort…nem ítélkezünk) mialatt behozza a dekorációt, és minden egyebet, amire szükség van a zsúrhoz. Mindent elkészít (gyönyörűen természetesen), elég időt hagyva neked arra, hogy a gyereket is felöltöztesd. Ahogy a vendégek elkezdenek érkezni, a zsúrszervező fogadja is őket, elmondja, mit merre találnak, és ne habozzanak szólni neki, ha szükségük lenne valamire. Ezalatt te tudsz beszélgetni a többi szülővel vagy játszani a gyerekekkel. Magyarán szólva résztvevő lehetsz a zsúron, nem pedig hostess. Amikor vége a zsúrnak, egy varászütésre eltűnnek a dekorációk, a helyiség tiszta, és nem érted, miért nem jutott eszedbe zsúrszervezőt megbízni már évekkel ezelőtt.

Nem nehéz dönteni, ugye? A zsúrszervező leveszi a terhet a válladról (és a stresszt) és így nyugodtan kikapcsolódhatsz…ki ne szeretné ezt?